Kunstindustrien lys 7 x 24 cm.

Kunstindustrien lys 7 x 24 cm.

5713164000230

Højt bloklys med 140 timers brændetid.

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

115,00 DKK

Udsolgt

KunstIndustriens voksalterlys er håndstøbte og fremstilles enkeltvis efter en mangeårig, klassisk og gennemprøvet opskrift, der giver lysene en smuk og langsom forbrænding på 5-7 gram i timen.

Til fremstilling af voksalterlys bruges de bedste, reneste og mest stabile vegetabilske steariner (kokospalmeolie) og paraffiner der er på markedet. Det betyder, at lysene udover en langsom forbrænding også brænder meget rent og stabilt, uden at ose og lugte.

Den specielle voksalterlysblanding bevirker at lysene udover at give lys direkte fra flammen, også giver et varmt og gyldent skær gennem selve kroppen af lyset. Stearin er derimod lystæt. Det betyder at et bloklys lavet i rent stearin ikke får en glød ud gennem lysets krop  eller en "lanterneeffekt" efterhånden som flammen brænder sig ned i lyset. Det betyder naturligvis mindre, hvis der er tale om et stagelys og derfor er mange af vores stagelys lavet af ren stearin.

Vægen i voksalterlysene er nøje afstemt til lysets diameter. Det sikrer, at der ikke brændes mere lysmasse af end højst nødvendigt. Derved reduceres forurening og du sikres en lang brændtid. Samtidig sikrer den afstemte væge, at lys op til 7 cm i diameter brænder helt ned uden kant. Er lyset større end 7 cm i diameter, skal det ”passes” – se i punkt 3 herunder hvordan.

Mål: 7 x 24 cm.

Brændetid: 140 timer


relaterede produkter

måske er du også interesseret i