Lyserød Lørdag - Sæt med Rosense rosenvand

Lyserød Lørdag - Sæt med Rosense rosenvand

3565734702

ALT OVERSKUDDET FRA DENNE LÆKRE PAKKE GÅR TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

179,95 DKK

Udsolgt
  • Naturlig tonic effekt
  • Fugter, forynger, køler og opstrammer
  • Mindsker porerne
  • Til alle hudtyper – også til sensitiv
  • Perfekt til flyveturen
  • God til hedeture

Pakke med Spray på 100 ml + en stor refill på 300 ml.

Rosenvand produceres ved hjælp af naturlige metoder. Det er en af de allerbedste og mest traditionelle renseingredienser, og har været brugt i mere end tusinde år. Rosenvand er meget mildt – indeholder ikke alkohol – og kan benyttes af alle hudtyper, og er derfor super velegnet som skintonic og andre anvendelser inden for hudpleje. Rosenvand er velduftende, og det balancerer hudens pH-værdi, og har en opstrammende og foryngende effekt, samtidig med, at din hud slapper af. Det er udelukkende destilleret vand og rosenekstrakt, udvundet af rosenblade fra rosa damascena rosen, der bruges i Rosense Rose Water.


Roserne bliver plukket i de tidlige morgentimer, inden solen bliver for stærk, så de stadig indeholder deres olie og duft og derefter dampdestilleres roserne skånsomt.


Rosenvand er god til uren hud og er derfor også velegnet til teenagere. Lider man af hudirritationer eller røde områder på huden, er rosenvandet med til at mindske disse og det modvirker kløe. Det virker desuden kølende, og er derfor ekstra god til varme dage. Rosenvand sørger ligeledes for, at huden ikke udtørres, og forebygger derved rynker. Rosense rosenvand fugter huden og er meget anvendelig inden man tager sin dag- eller natcreme på.
Man kan også bruge det til ansigtsscrub. Vandet er fortrinligt sammen med et par spsk. havregryn, som man rører sammen, og derefter masserer blidt på sit fugtige ansigt. Det skylles af med lunkent vand og kan bruges en gang om ugen. Effektivt og billigt.


Mænd kan ligeledes have stor gavn af rosenvand efter barbering. Det virker anti-septisk uden at udtørre huden. Ligeledes er den beroligende og fugtgivende.
I Mellemøsten og Tyrkiet bruges rosenvand også i mange slags kager og desserter, nok mest kendt i Turkish Delight. Rosenvand er farveløs har en let duft af roser og en karakteristisk smag. Rosenvand skal opbevares på et køligt sted og må ikke udsættes for sollys.

100% vegansk.

relaterede produkter

måske er du også interesseret i