Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: AURA-CPH ApS
CVR nr.: 360 727 76
Adresse (CVR-registret): Staktoften 22B 1, Trørød, 2950 Vedbæk

Henvendelser samt klager skal stiles til butikken AURA living:
AURA-CPH ApS, Vesterbrogade 3F, 3250 Gilleleje
Mail adresse: info@aura-living.dk
Telefon nr.: 44 22 21 21

Forventet svartid for mailhenvendelse: 1-3 dage.

Betaling

AURA LIVING modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

AURA LIVING bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

AURA LIVING afsender på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 10:00. Vi bruger fragtfirmaet GLS. Du kan vælge at få sendt din pakke til en pakkeshop til 40 DKK, eller til få leveret pakken hjem til din adresse til 60 DKK. Vi betaler fragt til en pakkeshop eller hjemmelevering, hvis ordren er på minimum 500 DKK.

Leveringstid: pakker afsendes med GLS alle hverdage.
Forventet leveringstid: 2-3 hverdage.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, betaler vi fragtomkostninger, og sender dig en gratis returlabel. Skriv til webshop@aura-living.dk for at få tilsendt en returlabel, hvis den ikke forefindes sammen med din pakke. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse ved indlevering hos GLS pakkeshop, så du har bevis for at pakken er afsendt, samt pakke nr.

Varen sendes til:

AURA LIVING

Vesterbrogade 3F

3250 Gilleleje

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet i fortrydelsesformularen du har modtaget sammen med ordrebekræftelsen. Du finder også fortrydelsesformularen nederst.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@aura-living.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at der er en gratis returlabel med i pakken du har modtaget. Emballer varen godt, sæt din returlabel godt fast og aflever pakken hos nærmeste GLS pakkeshop. Husk at få en kvittering for afsendelse ved indlevering hos GLS pakkeshop, så du har bevis for at pakken er afsendt, samt pakke nr.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Vi betaler for returneringen. Brug gerne den vedlagte returlabel eller skriv til webshop@aura-living.dk for at få tilsendt returlabel. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Husk at pakke varen godt ind og få kvittering på indlevering hos den GLS pakkeshop du afleverer pakken til.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.
(Vi dækker dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den form for standardlevering, som vi tilbyder.)

Du kan skrive webshop@aura-living.dk for at få tilsendt en GLS pakkelabel via mail. Print pakkelabel, sæt den godt fast på pakken, og aflever den til nærmeste GLS pakkeshop. Husk at få en kvittering for afsendelse ved indlevering hos GLS pakkeshop, så du har bevis for at pakken er afsendt, samt pakke nr.

Varen sendes til:

AURA LIVING

Vesterbrogade 3F

3250 Gilleleje

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere ordren til dig med GLS.

Personoplysningerne registreres hos Aura living og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med virksomheder og databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Som registreret hos Aura living, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: webshop@aura-living.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@aura-living.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For an kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 10.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog være mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Click på følgende link:
Nævnenes Hus (naevneneshus.dk)

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet dn sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her: Opret forbrugersag her | Gratis sagsbehandling | e-mærket (emaerket.dk)

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal.
Click på følgende link: Onlinetvistbilæggelse | Europa-Kommissionen

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.06.2022

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

AURA living

Vesterbrogade3F

3250 Gilleleje

webshop@aura-living.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

_______________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:________________________________________ Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)