Sko

Her finder du damesko til hele året hvad enten om det er sandaler, støvletter, sneakers, støvler eller hjemmesko i filt. Her er masser af flot fodtøj til kvinder med mange flotte detaljer i lækre materialer. Vælg blandt plateau sko, flade sko eller højhælede sko med kilehæl for ekstra komfort. Vi forhandller YAYA sko, Belle Moda sko m.fl.

Sko 

Underkategorier

  • Sandaler er vores allesammens uundværlige sommersko, hvor det bare er med at nyde at kunne stikke i et par flotte sandaler, slippers eller klip klapper med smukke detaljer. Find dem alle sammen lige her, og bliv inspireret til din sommergarderobe.

  • Få den perfekte afslutning på dit look hver dag med skønne sko dekoreret med mange fine detaljer. Flade sneakers til kvinder med flot print, mokkasiner, espandrillos med sål af jute er nogle af de damesko du finder lige her. Vi har YAYA sko, Bella Moda sko, Khrio sneakers af skrællen fra æbler og andre lækre mærker med anderledes og flotte detaljer.

  • Her finder du dame vinterstøvler med varmt foer og de mere lette af slagsen som støvletter til de lidt mere lune tider på året. De korte støvler med lidt mindre skaft er perfekte til det mere afslappede look med et par jeans eller leggins. Til de regnfulde dage finder du praktiske og flotte dame gummistøvler fra Bella Moda og Nibu. Vælg mellem gummistøvler med kort skaft eller langt skaft.

  • Hjemmesko... Bare ordet udstråler hygge, men de bliver også et meget kært eje når kulden udenfor sniger sig ind, og fliser og gulvbredder giver dig gåsehud når du betræder dem. Få dig et par super varme og slidstærke hjemmesko fra Betterfelt, og få aldrig kolde tæer igen.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items