Sko

Elsker du sko, så er du landet det helt rigtige sted. Her under finder du sko til hele året hvad enten om det er sandaler, sneakers, støvler, moccasiner eller hjemmesko i filt. Her er masser af flot fodtøj til kvinder med mange flotte detaljer og i lækre materialer.

Sko 

Underkategorier

  • Sandaler er vores allesammens uundværlige sommersko, hvor det bare er med at nyde at kunne stikke i et par flotte sandaler, slippers eller klip klapper med smukke detaljer. Find dem alle sammen lige her, og bliv inspireret til din sommergarderobe.

  • Få den perfekte afslutning på dit look hver dag med skønne sko dekoreret med mange fine detaljer. Flade sneakers med flot print, mokkasiner eller andet lækkert fra vores mange lækre mærker.

  • Her finder du både vinterstøvler med varmt foer og de mere lette af slagsen til til de lidt mere lune tider på året. Der er både cool kowboystøvler med langt skaft og sirligt dekorerede mokkasiner fra Karma of Charme i de flotteste farver. De korte støvler med lidt mindre skaft er perfekte til det mere afslappede look med et par jeans eller leggins.

  • Hjemmesko... Bare ordet udstråler hygge, men de bliver også et meget kært eje når kulden udenfor sniger sig ind, og fliser og gulvbredder giver dig gåsehud når du betræder dem. Få dig et par super varme og slidstærke hjemmesko fra Betterfelt, og få aldrig kolde tæer igen.

pr. side
Viser 1 - 9 af 33 items
Viser 1 - 9 af 33 items
} }