Accessories

Her under finder du alt det der lige giver det sidste touch der gør at du føler dig fuldendt. Vi er altid på udkig efter smukke ure og smykker og helt unikke tasker der lige gør det lille -eller store ekstra.

Accessories 

Underkategorier

 • Dekorative og praktiske bælter der kan forvandle alle look. Sæt fokus på taljen og brug et vævet bindebælte for et mere afslappet look. Se alle de fine bælter fra mærket BANDS OF L.A lige her.

 • Her finder du strikhuer, hatte og hårbøjler i de smukkeste farver. Det er også her du finder skindhandsker, luffer og pandeband til de kolde dage -og selvfølgelig i masser af flotte farver, i flot strik og med fine detaljer. Vi har mærker som FUZAWOOL, JOFAMA, Sejr Copenhagen og THE LOVE KNOT hårbøjler.

 • Her finder du et lille udvalg af personlig pleje, alt fra rosenvand til læbebalsam og creme fra mærket KLINTA. Perfekt til en vertindegave eller forsød tilværelsen og forkæl dig selv.

 • Unikke og anderledes smykker får vi bare aldrig nok af. Vi holder øjne og ører åbne og er altid på udkig efter det unikke, og gerne håndlavede smykker med sjæl. Det rigtige smykke gør så meget ved både dig og din udstråling, og da de fleste sjældent bærer det samme tøj, er det også rart at kunne skifte lidt imellem smykker der passer til netop det du har på i dag. 

 • Vi har hovedsageligt de mange farvestrålende og glitrende strømper fra MP. De fåes hver sæson i et væld af farver og mønstre, og er bare så glade at se på. De er et stort hit og bliver lige købt med til en ny bluse, eller til en sød gave. Find MP strømper i bomuld, uld eller som strømpebukser.

 • Vi har altid et stort udvalg af tasker, cluthes og punge fra DEPECHE, YAYA, UNMADE og mange flere. Vi går op i at du får en unik taske i god kvalitet med smukke detaljer, hvad enten om det er et helt klassisk snit eller en ny fortolkning af vores klassiske dametasker. 

 • Toilettasker fra All Time Favourites Amsterdam, Miss June mm. Alle er med flotte mønstre i et væld af farver og broderier. 

 • Tørklæder er must-have som aldrig går af mode. Her finder du unikke og smukke tørklæder til kvinder, der giver selv det mest simple tøj kant og farve. Om du er på udkig efter et silketørklæde, et striktørklæde eller et uldtørklæde, så finder du det lige her. Vælg et klassisk halstørklæde i dæmpede farver, et grafisk eller farvestrålende tubetørklæde som passer lige til dig. Husk også at et tørklæde er en oplagt gaveidé til en god veninde. Vi fører mærkerne UNMADE, INTROPIA og super lækre pom Amsterdam der laver de flotteste farvesammensætninger og mønstre på deres tørklæder og sjaler.

 • Find nøglerne frem med stil. Her finder du nøgleringe af skind og træ som kun bliver mere lækkert når de bliver taget i brug.

 • Gør din stil ekstra personlig med brocher, eller forny hurtigt din jakke, taske, hue eller tørklæde med en til flere brocher af gangen. Her finder du et lækkert og anderledes udvalg af guldbrocher og brocher med sten og perler der glitrer i solens stråler.

 • Sæt både lange og korte lokker med fine hårspænder med similisten, hårnåle med perler i antik look eller smarte elastikker med kanin. Vi får hele tiden nye håraccessories hjem, så holde godt øje her hvis du er på udkig efter hårpynt til opsætning og fest eller til når hverdagen skal piftes lidt op med et glitrende klik hårspænde.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items