Modetøj

Under denne kategori er du altid sikker på at kunne blive lækkert klædt på fra top til tå med lækre materialer og anderledes snit og detaljer.

Modetøj 

Underkategorier

 • Oftest finder du mange smukke mønstre og detaljer på vores blazere og kimonoer. Du finder bl.a. de smukkeste kimonoer fra Skovgaard, og mange flotte styles fra INTROPA, Jsquad og mange flere.

 • Her finder du altid et stort udvalg lige fra smukke feminine bluser til bløde sweatshirts med et lækkert print eller bare helt plain i en flot farve. 

 • Er du til haremsbukser, skindbukser fra GYPSETTERS, jogginbukser fra COMFY COPENHAGEN eller til det mere elegante fra INTROPIA og 10FEET. Uanset hvad din stil er, og hvad du er på udkig efter finder du et bredt udvalg af bukser i AURA living.

 • Perfekte både til fest, hverdag på jobbet eller bare når du skal slænge dig i sofaen. Pynt den op stiletter, en blondetop, nogle smukke smykker og en lækker jakke -så ligner du en million. Eller slap bare helt af med tykke sokker og en god strik, og føl dig helt hjemme. Du kommer hurtigt til at bo i de lækre jumpsuits, som bare er så lette at bruge til mange ting.

 • Hvad ville et klædeskab være uden en kjole som jo bare er et must i de fleste kvinders garderobe -og gerne flere af slagsen. Find altid masser af lækre kjoler til både hverdag og fest lige her, eller en let tunika der passer til det hele. 

 • I dag bruger vi nederdele og shorts hele året rundt. Det er bare på med et par strømper eller leggins inden under. Dog har vi størst udvalg når solen står højest på himmelen og vi næsten kan høre alle dem der ligger på stranden her i vores skønne Gilleleje. Du finder både lange og korte nederdele, korte shorts eller capri bukser under denne kategori, så hold godt øje med de korte gevandter lige her.

 • Leder du efter en DEPECHE skindjakke med flotte broderier, en vindtæt frakke fra FUZAWOOL eller en smuk og anderledes vest fra GYPSETTERS med påsatte mønter. Du finder alt i overtøj lige her. Husk at du sagtens kan bruge mange af de tynde jakker indendørs på job eller over kjolen til fest. Der er masser af muligheder.

 • Find den helt klassiske skjorte, men ofte lige med et twist lige her. Vi får løbende skjorter hjem i flotte farver, med små finurlige detaljer print eller broderier. En skjorte ser bare altid flot ud, hvad enten om du bruger den under en pullover eller helt for sig selv. Den passer til alt og kommer aldrig til at ligge nederst i bunkerne i klædeskabet.

 • Hvad er mere herligt end at kunne putte sig helt ind i en lækker blød strik. Så kan man da føle sig hjemme næsten alle steder. Her finder du et stort udvalg af strik fra PURE TREAT, 10FEET, COMFY COPENHAGEN og mange flere. Desuden finder du ofte rene naturlige kvaliteter, så du kan hurtigt finde en blød cardigan i merinould, cashmere og modal som oven i købet tåler maskinvask...

 • Her kan du finde anderledes smukke t-shirts og toppe hele året rundt. Lette og luftige sommertoppe, blonder i kanten eller bare helt basic der bare passer til det hele. 

 • Smukke veste der udover at løfte dit look også lige giver lidt ekstra varme til kolde dage. Mange veste er flotte både over bluse og jakke, du kan derfor bruge den til mange anledninger. Find de smukke mongolske lammeskindsveste fra GYPSETTERS med mønter og perleproderi på tilbud lige her. Vi får løbende veste hjem fra mærker som project AJ117, Blank m.fl.

pr. side
Viser 1 - 9 af 233 items
Viser 1 - 9 af 233 items