Modetøj

Under denne kategori er du altid sikker på at kunne blive lækkert klædt på fra top til tå med lækre materialer og anderledes snit og detaljer.

Modetøj 

Underkategorier

 • Gå på opdagelse og find en smuk lang kimono fra NUMBER NINE, lækker strik kimono cardigan fra YAYA, flot grafisk jakke fra Johanne Rubinstein, rå denim kimono med broderi og klassisk kimono med bindebånd fra ARTFUSION. Vi har et bredt udvalg af blazere, kimonoer og jakker til kvinder, både dem med smukke mønstre og dem med fine detaljer.

 • Her finder du altid et stort udvalg af bløde sweatshirts og smarte bluser til kvinder. Vi har alt fra sort og hvid stribet bluse i hør fra NUMBER NINE og bluse med v-udskæring fra YAYA til oversize sweatshirt fra project AJ117 og mønstret bluse med korte ærmer fra STEFANEL.

 • Her hos AURA Living finder du et stort udvalg af joggingbukser, jeans og bukser til kvinder. Vi har alt fra haremsbukser fra COMFY COPENHAGEN, fake skindbukser fra YAYA, joggingbukser fra UNLIMITED EDITION, fine 3/4 lange vide bukser fra STEFANEL og smarte denim jeans fra PIESZAK.

 • Her hos AURA Living har vi et fint udvalg af jumpsuits, både dem der er perfekte til hverdag og fest. Vi har alt fra buksedragt i hør fra YAYA med 3/4 lange ben og et behageligt enkel jumpsuit fra COMFY COPENHAGEN til en stribet buksedragt fra ARTFUSION og et grafisk jumpsuit fra JOHANNE RUBINSTEIN.

 • Find altid masser af lækre kjoler til både hverdag og fest lige her, eller en let tunika der passer til det hele. Vi har alt fra sommerkjoler og tunika kjoler fra project AJ117 og festkjoler fra YAYA til hverdagskjoler fra STEFANEL og grafiske kjoler fra BL^NK.

 • I dag bruger vi nederdele og shorts hele året rundt. Det er bare på med et par strømper eller leggings inden under. Dog har vi størst udvalg når solen står højest på himmelen og vi næsten kan høre alle dem der ligger på stranden her i vores skønne Gilleleje. Her finder du både lange og korte nederdele, korte shorts eller capri bukser.

 • Leder du efter en PIESZAK denimjakke, en vindtæt frakke fra FUZAWOOL, vores mange army jakker fra MDK med broderi eller en smuk og anderledes jakke fra JOHANNE RUBINSTEIN med mønster. Du finder alt i overtøj lige her, både de praktiske, dem til hverdag og dem til fest.

 • Find den helt klassiske skjorte, men ofte lige med et twist lige her. Vi får løbende skjorter hjem i flotte farver, med små finurlige detaljer print eller broderier. En skjorte ser bare altid flot ud, hvad enten om du bruger den under en pullover eller helt for sig selv. Vi har alt fra hørskjorter fra TIFFANY til skjorte bluser fra YAYA.

 • Hvad er mere herligt end at kunne putte sig helt ind i en lækker blød strik. Så kan man da føle sig hjemme næsten alle steder. Her finder du et stort udvalg af strik fra YAYA, project AJ117, STEFANEL og mange flere. Desuden finder du ofte rene naturlige kvaliteter, så du kan hurtigt finde en blød cardigan i merinould, cashmere og modal.

 • Her kan du finde anderledes smukke t-shirts og toppe hele året rundt. T-shirts og toppe kan bruges til hverdag og fest, brug med jeans til hverdag og nederdel til fest. Vi har lette og luftige sommertoppe i hør fra TIFFANY, t-shirts med broderi fra NUMBER NINE, basic t-shirts og toppe fra YAYA og STEFANEL.

 • Smukke veste der udover at løfte dit look også lige giver lidt ekstra varme til kolde dage. Mange veste er flotte både over bluse og jakke, du kan derfor bruge dem til hele garderoben. Find de smukke mongolske lammeskindsveste fra GYPSETTERS med mønter og perleproderi på tilbud lige her. Vi får løbende veste hjem fra mærker som project AJ117, Blank m.fl.

 • Skønne basis t-shirt, toppe og nederdele, som er et must i enhver garderobe. Brug de enkle styles lige som de er eller brug dem under let gennemsigtige materialer eller til at dæmpe en spraglet style.

  Vi er altid på udkig efter bløde behagelige styles i gode kvaliteter. Hold godt øje med denne uundverlige kategori når du mangler enkle kjoler, t-shirt, toppe og andre gode basis styles i lækre kvaliteter.

 • Blødt yogatøj med god bevægelsesfrihed er et must til dig der elsker de dyrebare yoga øvelser. Gør noget godt for dig selv, og bliv forkælet med lækre yoga bukser, en blød top til yoga, eller bare til en hyggelig dag hjemme. Vi har både yoga tøj fra Moshi Moshi Mind og yoga tøj fra Henriette Steffensen samt andet tøj vi kan anbefale til yoga. Se de bløde og behagelige yogastyles her under, samt yogamåtter og andet yogaudstyr.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items