Upcycling

Flotte accessories, brugskunst, tøj og tasker med en god historie bag sig. Her finder du både enkle og farverige styles og brugskunst med det til fælles at de har fået en ny historie. Genanvendte materialer af rester fra tekstilindustrien, smukt tøj af genanvendte indiske sarier eller upcyking af affald giver bare en god og anderles historie end...

Flotte accessories, brugskunst, tøj og tasker med en god historie bag sig. Her finder du både enkle og farverige styles og brugskunst med det til fælles at de har fået en ny historie. Genanvendte materialer af rester fra tekstilindustrien, smukt tøj af genanvendte indiske sarier eller upcyking af affald giver bare en god og anderles historie end den sedvanlige masseproduktion. Vær med til at skåne miljøet med skønne produkter fra Cofur, A New Story, Chako og mange flere.

Mere

Upcycling 

Underkategorier

  • Tøj af genanvendte materialer som indiske silkesarier er unikke styles der er meget populære. Disse kjoler, nederdele og skjorter har en god og anderles historie bag sig, og får nyt liv uden at belaste miljøet så meget som nye masseproducerede styles.

  • Tasker, tørklæder og smykker af genandvendte materialer, og overskud af tekstiler fra møbelindustrien der eller var kasseret. Find smukke og anderledes accessories med en god og meningsfuld historie bag sig.

  • Interiør af genanvendte materialer der ellers var blevet kasseret. Her har de fået nyt liv, så de kan leve mange år endnu. Smukke items med en god og anderledes historie, og samtidig emmer af charme.

pr. side
Viser 1 - 9 af 11 items
Viser 1 - 9 af 11 items