Interiør

Her finder du et stort udvalg af interiør, så elsker du boligindretning, er dette et mekka med alt fra små antikke skrin, papegøjer, hvaler i træ og kunstiege naturtro blomster til store vaser og lysekroner. Find den ting der ligge sætter prikken på i´et hjemme hos dig selv, eller find en perfekt vertindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave....

Her finder du et stort udvalg af interiør, så elsker du boligindretning, er dette et mekka med alt fra små antikke skrin, papegøjer, hvaler i træ og kunstiege naturtro blomster til store vaser og lysekroner. Find den ting der ligge sætter prikken på i´et hjemme hos dig selv, eller find en perfekt vertindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave.

Vi leder altid efter hyggeligt og anderledes pynt der passer til årstiderne, så der dukker hvert år flot julepynt og påskepynt op på hylderne. Her kan du bl.a. finde de søde nisser fra Nisser Uden Grænser, og andet unikt håndlavet julepynt.

Mere

Interiør 

Underkategorier

 • Indret badeværelset personligt med hvad du synes er lækkert, og gør det til et rum i huset du vil holde af. Prøv at tænkt på hvor lang tid du faktisk bruger i dit badeværelse. Skab følelsen af velvære og sæt rammen for hvad du befinder dig godt i. Vi får løbene badeartikler, spejle, håndklæder, duftlys -og pinde fra Klinta som måske falder i din stil?

 • Entreen er det første der møder dig og dine gæster, så hvorfor ikke skabe lidt hygge og gøre det rart og lækkert at komme og gå. Her kan du gå på opdagelse blandt små entremøbler, spejle, og måtter til entreen.

 • Skab små oaser hvor en figur danner ramme for stemningen. Vi får løbende både søde sjove og smukke figurer hjem der emmer af charme. Også en perfekt og personlig gaveidé til en du holder af. Se alt fra papegøjer til buddhaer og fisk lige her.

 • Indret haven præcis som du ønsker det, og få den oase du drømmer om. Her finder masser af smukke og anderledes ting til haven som lerkrukker, foderbræt, stager, fakler, lys, plaider, hynder og meget mere.

 • Find både store og små hylder til opbevaring eller til at dekerere. Vi får løbende rustikke hylder og hylder med antik look hjem, og udskifter ofte vores sortiment. Klik ind forbi, og se hvad der er kommet.

 • Find knager, knagerækker og greb i materialer som porcelæn, træ og forskellige metaller. De mange forskellige knager og greb passer godt til både, stue, køkken, soveværelse og børneværelse. Vi får løbende nye varer og udskifter sortimentet ofte, så følg med og se hvad vi finder på.

 • Kort og godt! Skriv en sød og personlig hilsen til en du holder af. Find et udvalg af smukke kort lige her fra YAYA med metal og søde og sjove tekster.

 • Giv hurtigt fornyet liv til din vindueskarm eller terasse. Store og små krukker i alskins farver og mønstre. Vi forhandler krukker hele året rundt, og har altid flotte krukker og urtepotter til blomster på lager.

 • Smukke naturtro blomster og planter. Perfekt til sommerhuset, eller hvis du ønsker liv fra grønne planter uden at skulle tænke på at vande og "holde" dem. Her finder du kunstige blomster og planter hovedsageligt fra PH-Import der kan holde i mange år.

 • Flettede kurve af naturmaterialer som rattan og flettede kurve af metal eller læder til opbevaring eller borddækning. Se de mange flotte fletkurve og brødkurve i flot håndværk her.

 • Find antikt og anderledes køkkentilbehør som både hjælper dig i hverdagen, og er med til at sætte et personligt og hyggeligt præg på et sted, hvor rigtig mange mennesker bruger lang tid hver dag. Find alt lige fra kagedåser, bordskånere og dækkeservietter.

 • Lys gør uendelig meget ved indretningen af et rum, placer lyset der hvor du arbejder eller lyser, og belys de ting som du ønsker ekstra opmærksomhed på. Se de mange smukke og rustikke standerlamper, bordlamper og pendullamper der giver et flot lys til stuen, soveværelset eller køkkenet.

 • Store rustikke lys eller helt små tynde lys til små stager. Vi har et stort udvalg af lys i god kvalitet i 100% ren stearin. Vi forhandler også de lækre lys fra svenske Klinta med delikate dufte. Prøv favoritten med duft af lemon verbena og ingefær.

 • Små fine bøger i antik look til at nedskrive alle de ting du skal huske, eller få nedskrevet dine yndlingscitater.

 • Her inde finder du masser af opbevaringsmuligheder til stuen, soveværelset, køkkenet eller andre steder hvor der skal holdes styr på en masse sager. Find kurve, kasser, kufferter til opbevaring af ting og sager. Der er både farverige kasser og kister med sjove citater og enkle fletkurve til den mere rolige.

 • Find en lækker plaid der passer til dine puder og som samtidig holder dig varm på kølige aftener. Vi forhandler måde tykke bløde plaider i ren uld og de mere lette plaider i bomuld til dig der ikke ønsker det så varmt. Vælg blandt mange flotte farver om mønstre.

 • Bløde puder i blød velour med broderi eller rustikke puder af genbrugsmaterialer. Forny hurtigt din gamle lænestol eller sofa med nye farver og mønstre. En let måde at give din stue et helt andet udtryk.

 • Hyggeligt og sjovt pynt til årets festlige højtider.

 • Indram dem du holder aller mest af, eller en lille kreation der fortjener ekstra opmærksomhed. Find smukke og farverige rammer både til stuen eller børneværelset.

 • Et stort flot sengetæppe kan få sengen til at fremstå enkel og ren, og skaber ro og hygge i soveværelset. Her ser du et udvalg af vævede sengetæpper med mønstre, eller de mere enkle og naturfarvede sengetæpper.

  Her finder du også blødt stenvasket sengetøj i naturlige smukke farver.

 • Det er så flot at gå til bords ved et flot dækket bord, hvor der er gjort overvejelser og brugt tid på at skabe nogle flotte rammer for at få en hyggeligt aften sammen. Pynt bordet med flotte skåle, bestik og skærebrætter. Eller find en flot vase til bordet.

 • Server i en flot skål og indholdet bliver lige løftet lidt. De smukke fade og skåle gør bare noget godt for hvad du end serverer, men brug dem også bare som de er, da de stråler i sig selv.

 • Find smukke lysestager i mange former størrelser og materialer lige her. Vi har et stort udvalg fra mange forskellige brands, og er altid på udkig efter sjove eller anderledes lysestager der giver et smukt lys fra stearinlysets flamme.

 • Fuldend dine oaser med et rustikt og anderledes tæppe der enten binder rummet sammen, eller rammer et hjørne ind. Her finder du løbende kludetæpper og vævede tæpper i forskellige materialer.

 • Tik Tak Tik Tak.. Uret går og klokken slår. Hvorfor ikke få et flot vægur der passer perfekt til dig og dit hjem. Her finder du masser typer af ure lige fra små rustikke ure med magneter til store vægure med antik look. Masser af flotte udformninger og farver.

 • Smukke og rustikke vaser i mange forskellige materialer. Find vaser i kobber, messing og glas. Der kommer løbene nye til i mange flotte farver, former og materialer

 • Her kan du finde en fin og sjov unisex mandelgave der passer til både børn og voksne. Skal du til julehygge er det også her du finder en sød og sjov værtsgave der glæder. Rigtig glædelig jul her fra AURA living.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items