Smykker

Unikke og anderledes smykker får vi bare aldrig nok af. Vi holder øjne og ører åbne og er altid på udkig efter det unikke, og gerne håndlavede smykker med sjæl. Det rigtige smykke gør så meget ved både dig og din udstråling, og da de fleste sjældent bærer det samme tøj, er det også rart at kunne skifte lidt imellem smykker der passer til netop d...

Unikke og anderledes smykker får vi bare aldrig nok af. Vi holder øjne og ører åbne og er altid på udkig efter det unikke, og gerne håndlavede smykker med sjæl. Det rigtige smykke gør så meget ved både dig og din udstråling, og da de fleste sjældent bærer det samme tøj, er det også rart at kunne skifte lidt imellem smykker der passer til netop det du har på i dag. 

Mere

Smykker 

Underkategorier

  • Vi er altid på udkig efter smykker og øreringe i smukke og anderledes materialer med en god historie. Leder du efter øreringe til fest eller hverdag kommer der her løbende masser af bud på hvad du kan pynte ørerne med.

  • Pryd dine hænder med smukke ringe, og byt lidt rundt på dem alt efter hvad der lige passer til humør og tøj. Se de smukke fingerringe i sølv, skind og andre spændende materialer lige her.

  • Brug armbånd både til hverdag og fest, og sæt gerne flere af dine yndlingsarmbånd sammen. Her kommer løbende armbånd i materialer som sølv, guldbelagt, knyttede med perler, sten, ben eller andet. Gå på opdagelse.

  • Halssmykker med et unikt udtryk i mange forskellige materialer. Se de smukke halskæder i sølv, guldbelagt, læder eller med sten og perler. Vi er altid på udkig efter masser af spændende materialer og historier i smukke smykker.

  • Flot og praktisk opbevaring af dine smykker. Perfekt til rejsebrug, så der er styr på juvelerne. Vælg blandt mange både store og små smykkebokse med print og prægning i sort, rosa, metallic og mange flere farver. Vælg den boks til smykker der passer dig og din stil bedst, smykkeboksene er så flotte, at du måske kommer til at lade dem stå fremme.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items