Home 

Underkategorier

  • Under denne kategori er du altid sikker på at kunne blive lækkert klædt på fra top til tå med lækre materialer og anderledes snit og detaljer.

  • Her under finder du alt det der lige giver det sidste touch der gør at du føler dig fuldendt. Vi er altid på udkig efter smukke ure og smykker og helt unikke tasker der lige gør det lille -eller store ekstra.

  • Her finder du damesko til hele året hvad enten om det er sandaler, støvletter, sneakers, støvler eller hjemmesko i filt. Her er masser af flot fodtøj til kvinder med mange flotte detaljer i lækre materialer. Vælg blandt plateau sko, flade sko eller højhælede sko med kilehæl for ekstra komfort. Vi forhandller YAYA sko, Belle Moda sko m.fl.

  • Her finder du et stort udvalg af interiør, så elsker du boligindretning, er dette et mekka med alt fra små antikke skrin, papegøjer, hvaler i træ og kunstiege naturtro blomster til store vaser og lysekroner. Find den ting der ligge sætter prikken på i´et hjemme hos dig selv, eller find en perfekt vertindegave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave.

    Vi leder altid efter hyggeligt og anderledes pynt der passer til årstiderne, så der dukker hvert år flot julepynt og påskepynt op på hylderne. Her kan du bl.a. finde de søde nisser fra Nisser Uden Grænser, og andet unikt håndlavet julepynt.

  • Når vi er på besøg hos vores leverandører har de ofte ting til børn også, og vi kan slet ikke stå for de flotte farver om mønstre som bare er så glade at se på. Her finder du lidt forskelligt til indretning af børneværelset. Måske finder du også noget du selv kan bruge... Vi kan næsten love dig at du kun kan blive i godt humør.

  • Selv om det ikke er mænd vi har mest til, falder vi ofte over flotte og unikke sko, forklæder tasker eller andet til mænd. Her er der en masse lækre gaveidéer til mænd. Her er både lidt sjovt og lidt luksus.

  • Billigt tøj, smykker og brugskunst på tilbud. Se de lækre udsalgsvarer til gode priser lige her, og spar penge på gaver til en du holder af eller dig selv. Vi opdaterer jevnligt vores outlet, så hold godt øje med de gode fund. På vores Facebook side ser du hvis vi holder outlet i AURA living.