Tasker, Cluthes og Punge

Vi har altid et stort udvalg af tasker, cluthes og punge fra DEPECHE, YAYA, UNMADE og mange flere. Vi går op i at du får en unik taske i god kvalitet med smukke detaljer, hvad enten om det er et helt klassisk snit eller en ny fortolkning af vores klassiske dametasker. 

Tasker, Cluthes og Punge 

Underkategorier

  • Den gode uundværlige taske der fås i alle størrelser og til alle anledninger. Her kan du finde din tro følgesvend i form af en lækker cross over med gode rum og justerbar skulderrem.

  • Den smarte lille taske der går både til hverdag og fest, og lige rummer alle de vigtigste ting. Ofte kan clutchen laves om til en lille cross over med medfølgende skulderrem, så det er en taske med mange anvendelsesmuligheder.

  • Er du på udkig efter en lille pung til kreditkort, eller skal det være en mere rummelig pung til kontanter og med mange rum? Vi har et godt udvalg af punge i skind, kort, papir eller andre spændende naturlige materialer fra hele verden.

  • Den populære bum bag taske der både kan sættes foran og på ryggen. Se de lækre bum bags i både glatskind og ruskind med mange gode rum til at hvad du behøver. En nyfortolkning af bæltetasken som er blevet forvandlet til en smart hverdagstaske i mange størrelser.

  • Den klassiske altid praktiske taske må være rygsækken, der sørger for at få vægten lige fordelt på din ryg. Selv om du ikke er på vej ud på heiking, er rygsækken en virkelig lækker taske. Her finder du smukke rygsække med flotte detaljer i lækre materialer -perfekte som hverdagstasker eller hvis du skal gå meget. Find en ny buddy her der kan hjælpe dig med at få bragt alle pakkenillikker fra A til B.

  • Praktiske computertasker og arbejdstasker. Transporter arbejdet med rundt med stil i en god taske med mange gode rum, og polstret rum der beskytter din laptop. Er du til de farverige tasker fra Bombata eller den klassiske tidsløse stil fra Sejr Copenhagen? Find dem alle her under.

  • Skal du på farten og har brug for en rummelig taske med god plads er det en shopper du har brug for. Gå på opdagelse her blandt shoppingtasker af skind eller shopper af stof med store rum. Vælg den taskestørrelse der passer dig bedst, uanset om det er en lille taske eller stor taske med masser af plads.

  • Leder du efter en stor og rummelig weekendtasker med plads til lidt af det hele? Her under finder du flotte weekendtasker i skind og kanvas der er praktiske til rejsebrug, og samtidig fuldender din stil.

  • Bag straps fornyer hurtigt din taske og giver et helt andet udtryk. Vælg blandt mange forskellige taskestropper der gør enhver taske super smart. Skal det være en taskestrop med leopard eller camouflageprint, dyreprint, striber, eller en af de vævede taskestropper fra Bands of L.A.? Giv nyt liv til din taske, og find den taske-strop der passer dig bedst.

Viser 1 - 9 af 9 items
Viser 1 - 9 af 9 items